Egy Elme Útvesztője

Labyrinth

Labyrinth

Felsőbb Én

2014. szeptember 12. - Queen of Cups

Néha társalgok a Felsőbb Énemmel... Az utóbbi időben sokszor érzem, hogy dühös vagyok és ilyenkor segít egy kis távolság.

"- Ideje megbocsájtani. Neki is, neki is és nekik is. Tudom, hogy haragszol és a haragod jogos. De épp ezért kell felülemelkedned rajta. Ne feledd, hogy ha tovább ütöd Pistikét, csak hülyébb lesz. Engedd el. Nem az Igazság a lényeg, hanem a Valóság. Az Ő dolguk éppen az, hogy bosszantsanak téged, mert ha nincs min felülemelkedned és nincs mit elengedned, az egész semmit nem ér. Így tudsz majd középen járni.
És ne feledd, hogy hiába érzed át mások problémáit, azok megoldása nem rád vár, hanem Rájuk. Azért kapták ők azokat, te pedig a sajátjaidat. Így születhet csak Megértés mindenkiben.

Ne megtéríteni akarj, vagy meggyőzni, mert az nem sikerülhet anélkül, hogy a másikban megértés születne. Találd meg a megfelelő módot, hogy a tudata felébredhessen anélkül, hogy erőszakot alkalmazol. Mutasd, ne mondd."

A bejegyzés trackback címe:

https://elmelabirintus.blog.hu/api/trackback/id/tr46768089

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása